پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد
سرخط خبرها

افتتاح خط دوم تبادل برق ایران و پاکستان با حضور رئیسی و شهباز شریف| رکورد تبادل برق در کمترین زمان شکسته شد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۴۷۵۰
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
افتتاح خط دوم تبادل برق ایران و پاکستان با حضور رئیسی و شهباز شریف| رکورد تبادل برق در کمترین زمان شکسته شد+ فیلم
با رویکرد دولت سیزدهم در نگاه ویژه و تعامل با همسایگان، پروژه تبادل برق بین دو کشور ایران و پاکستان به‌صورت جدی پیگیری و در مدت چهار ماه آماده بهره‌برداری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، خط دوم تبادل برق ایران و پاکستان با حضور رئیس‌جمهور ایران و نخست وزیر پاکستان و وزرای نیرو و انرژی دو کشور افتتاح شد.

لحظه افتتاح پست و خط جدید تبادل انرژی برق بین ایران و پاکستان

در راستای برنامه دولت برای تقویت دیپلماسی منطقه‌ای با محوریت توسعه اقتصادی، دستگاه دیپلماسی پویای برق در دستور کار قرار گرفته است.

بر این اساس، به منظور توسعه تبادل برق با کشور‌های مختلف و ارتقای تاب‌آوری شبکه برق کشور، در گام اول زمینه ارتقای ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همسایه برنامه‌ریزی شد و در دستور کار قرار گرفت.

ارتقای ظرفیت تبادل برق با کشور پاکستان عملیاتی و رکورد توسعه ظرفیت در کمترین زمان ممکن شکسته شد.

"خرم دستگیرخان" وزیر انرژی پاکستان در رابطه با این پروژه گفته است: «تکمیل پروژه خط انتقال برق بین ایران و پاکستان در این مدت یک رکورد عالی جهانی است و علت اینکه طرح مذکور با این سرعت به پیش رفت، اعتبار و اعتماد روسای جمهور ایران و پاکستان است.»

این پروژه یک خط انتقال دو مداره باندل دوتایی، به طول ۸۰ کیلومتر بوده که ۵۰ کیلومتر آن در داخل ایران است، پروژه در این فاز به‌طول ۸۰ کیلومتر اجرا شده و با ولتاژ ۱۳۲ کیلوولت برقدار می­‌شود.

با بهره­‌برداری از این خط در این فاز امکان افزایش ۱۰۰ درصدی تبادل برق با کشور پاکستان فراهم شده و به میزان ۱۰۰ مگاوات میسر می‌شود.

همچنین در صورت آمادگی طرف پاکستانی و تکمیل زیرساخت­‌ها در پاکستان، امکان ارتقای ولتاژ خط به ۲۳۰ کیلوولت و افزایش سطح تبادل به ۴۰۰ مگاوات نیز حاصل می‌شود.

این پروژه در سال ۲۰۱۱ آغاز شد، اما به دلیل برخی مشکلات به بهره­‌برداری نرسید.

در چنین شرایطی با رویکرد دولت سیزدهم در نگاه ویژه و تعامل با همسایگان، پروژه تبادل برق بین دو کشور ایران و پاکستان به‌صورت جدی پیگیری و در مدت چهار ماه آماده بهره‌برداری شد.

ارزش روز این پروژه بیش از ۲۲۵۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود و با بهره‌برداری از آن شاهد ارتقای پایداری و تاب‌آوری شبکه برق دو کشور خواهیم شد.
​با احداث خط تبادل پلان - جیرانی به طول بیش از ۸۰ کیلومتر، ظرفیت تبادل انرژی بین دو کشور پاکستان و ایران به ۲۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد.

خط جدید در حال حاضر با ولتاژ ۱۳۲ کیلووات بهره‌برداری می‌شود و در صورت فراهم شدن امکان توسعه خط به طول۵۰ کیلومتر در کشور پاکستان ولتاژ تا سطح ۲۳۰ کیلوولت ارتقا پیدا کرده و ظرفیت تبادل به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد.

همچنین در طول مدت کمتر از ۲ ماه پست انتقال۲۳۰ به ۱۳۲ کیلووات احداث و به بهره‌برداری رسید. اتصال الکتریکی دو کشور به پایداری و تاب‌آوری شبکه در دو کشور کمک می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->